• e-mail: info@azss.hr
azss

AZSS

Početna / O nama

AGENCIJA ZA STUDENTSKI STANDARD

Osnovna djelatnost Agencije za studentski standard je osiguranje prehrane studenata Sveučilišta u Zadru. Prehrana studenata organizirana je u restoranima Barbakan i Diadora te fast foodu Citadela.

Restoran Barbakan

Restoran Barbakan studentski je restoran na lokaciji Ruđera Boškovića 5, Zadar. Restoran ima kapacitet od 170 sjedećih mjesta u zatvorenom prostoru, te još 80 sjedećih mjesta na vanjskoj terasi.

Podjela hrane vrši se preko samoposlužne linije. Zadovoljavajući najviše standarde, te za studentski restoran propisan jedinstven izbor i normative jela, iz kuhinje svakodnevno izlaze obroci u pomno osmišljenim dnevnim menijima kao i jela po izboru.
Pravo na prehranu u studentskom restoranu ostvaruju svi redoviti studenti uz pomoć X-ice, neovisno o mjestu stanovanja, kao i djelatnici Sveučilišta u Zadru.

Osim prehrane za djelatnike Sveučilišta restoran Barbakan vrši i uslugu cateringa. Usluge organiziranja svečanih ručaka, večera, domjenaka te cateringa prigodom poslovnih i privatnih događanja restoran Barbakan pruža već dugi niz godina sastavnicama Sveučilišta kao i poslovnim i individualnim kupcima. Za svaku vašu želju pobrinut će se naš tim koji sa posebnom pozornošću i profesionalnošću prilazi svakom naručenom projektu. Nudimo vam pomoć pri odabiru i slaganju menija iz velike ponude naših jela i pića, a za sve upite obratite se na info@azss.hr

Fotogalerija Barbakan

CATERING

Za sve dodatne informacije budite slobodni nas kontaktirati, te obratite se na: info@azss.hr

Galerija Catering

Restoran Diadora

Restoran Diadora studentski je restoran u prizemlju novog studentskog doma na lokaciji Put stanova 1, Zadar. Restoran ima kapacitet od 500 sjedećih mjesta u zatvorenom prostoru.
Podjela hrane vrši se preko dvije samoposlužne linije. Zadovoljavajući najviše standarde, te za studentski restoran propisan jedinstven izbor i normative jela, iz kuhinje svakodnevno izlaze obroci u pomno osmišljenim dnevnim menijima kao i jela po izboru.
Pravo na prehranu u studentskom restoranu ostvaruju svi redoviti studenti uz pomoć X-ice, neovisno o mjestu stanovanja, kao i djelatnici Sveučilišta u Zadru.

U sklopu restorana Diadora nalazi se i slastičarnica koja raspolaže sa 40 sjedećih mjesta u zatvorenom prostoru te još 56 sjedećih mjesta na otvorenoj terasi, a nudi tople i hladne napitke, sendviče i kolače.

Galerija Diadora

Fast food Citadela

Fast food Citadela objekt je jednostavne prehrane u kojemu se podjela hrane vrši preko pulta, a u ponudi su jednostavna jela kao što su pizze, peciva, sendviči, bureci, kolači, jogurti, sokovi, itd…

AZSS

Agencija za studentski standard

Restoran Diadora Restoran Barbakan